Meeting 2019

Amerikanenmeeting 2019

Wij van stichting Amerikanenmeeting, moeten u helaas mededelen dat de Amerikanenmeeting op het Eurocircuit 26 Mei 2019 niet door gaat.

De reden hiervan is dat de Burgemeester van Valkenswaard, de door ons ruim op tijd aangevraagde vergunning, niet wil onderteken. Dit is tot onze spijt, pas 2,5 week voordat het evenement plaats zou vinden medegedeeld.

Omdat het Eurocircuit momenteel onder een vergrootglas ligt wat betreft het bestemmingsplan en ons evenement niet in het bestemmingsplan past van het Eurocircuit, heeft de Burgemeester besloten dit evenement te weigeren. Hiernaast is de gemeente bang dat er bezwaar komt op dit evenement.

Na deze enorme teleurstelling, hebben wij nog alternatieve locaties aangedragen bij de gemeente, maar dinsdag 14 mei j.l kregen wij te horen dat ook deze 3 locaties niet akkoord zijn.

Voor ons als stichting Amerikanenmeeting is dit een gigantische tegenvaller maar ook zeker voor de Bands die op zouden treden, de standhouders, vrijwilligers, horeca, stichting Eurocircuit, VOS FM, e.a, maar ook zeker voor de bezoekers. Het spijt ons enorm, maar wij kunnen zeggen dat wij er als organisatie alles aan hebben gedaan. Wij hopen dat er in de toekomst ruimte is om een 16e Amerikanenmeeting te kunnen organiseren.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van stichting Amerikanenmeeting